Norskproduserte kvalitetsvinduer

Vinduer fra Gilje er bygd på solid, norsk håndverkstradisjon, tilpasset det siste innen ny produksjonsteknologi. Stoltheten vår ligger i kvaliteten, og dermed vissheten om at du vil være fornøyd med valg av Gilje-vinduer.

 

Gilje vinduer

Foto: Gilje

Et Gilje-vindu byr på mange muligheter som kan gjøre hverdagen enklere og mer komfortabel for deg som bor i huset. Lyddemping og solskjerming er noen eksempler. Et annet er varsel på mobilen om at vinduet er åpent, som du får med Gilje Sense. For å gjøre det litt enklere for deg å velge riktig vindu, har vi laget en god-bedre-best oversikt der du kan ut ifra dine behov se hva som passer deg best.

I Gilje er vi fleksible på det meste, bortsett fra kvaliteten, og den er vi så sikre på i våre produkter at vi ønsker å la det komme deg til gode i form av økt trygghet. Når du kjøper Gilje vindu, balkongdør eller skyvedør får du 20 års garanti mot sopp og råte på produkter i tre, og 30 år på produkter i tre med aluminiumsbekledning. For å sikre høy kvalitet, har vi også et stort fokus på miljø og bærekraft. Dette er viktig for vår utvikling og fremtid, og ikke minst er det viktig for at du skal være trygg på at produktet du kjøper varer i mange år fremover. Vi tilbyr noen av de best miljødokumenterte produktene på markedet, og kan vise til en rekke sertifiseringer og miljømerker:

  • FSC – sertifisert trevirke
  • EPD miljødeklarasjon
  • Svanemerket – sertifisert produkt
  • ECOprodct - miljøvurdering

Gilje vindu

Foto: Gilje

Reduser vedlikeholdet med aluminiumsbekledning

Det er ikke alle som liker å male vinduer. Det er et pirkearbeid, og vinduene kan ofte være plassert høyt på fasaden, og gjerne lite tilpasset gode arbeidsforhold. Skal du bygge nytt hus, kan det derfor være lurt å vurdere om du skal velge vinduer med aluminiumsbekledning. Du kan velge hvilken som helst RAL-farge, og du kan til og med velge ulik farge på inn- og utsiden av vinduet. Fordelen med å velge aluminiumsbekledning er at det beskytter treverket mot utvendig slitasje og gjør vinduet så godt som vedlikeholdsfritt – du trenger kun å vaske over karmene en gang iblant.

Gilje vinduer

Foto: Gilje

Panoramautsikt

Les om da familien Jensen valgte å rehabilitere huset
sitt fra 60-tallet og gikk fra små trekkfulle vinduer til
panoramautsikt og økt tilførsel av lys:

Les hele saken her

Visste du at riktig montering av vinduer øker levetiden og totalopplevelsen ved bruk?

Her har vi samlet våre beste tips til en trygg og effektiv montering av vindu.

Gilje ytterdør og vindu

Foto: Gilje

Gilje vindu fra tak til gulv

Foto: Gilje

Ta kontakt med oss i Idéhus, og vi hjelper deg med videre planlegging

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.