1. Hjem
  2. Info
  3. Hvem er Idéhus

Idéhus 

Idéhus er en norsk huskjede som består av et kjede-kontor og mange forhandlere. Kjedekontoret ble etablert i Trondheim i 1976, hvor vi fremdeles holder til. Vi er et servicekontor for forhandlerne med arkitekter og ingeniører som tegner, kalkulerer og kvalitetssikrer husene for forhandlerne.

 

Forhandlerne er selvstendige og lokale bedrifter som tar seg av salg og bygging av hus rundt om i landet. Disse er for det meste byggmestre med lang erfaring og god kjennskap til lokale forhold.

Vi bygger det dere vil ha

Vi utfører de fleste byggeoppdrag og er behjelpelig i alle deler av byggeprosessen. Vi har kundens ønsker og behov i fokus og sørger for å gjøre byggeprosjektet til en trygg og positiv opplevelse.

 

IdéhusGruppen AS

Idéhus har vært på markedet i 40 år nå. Siden starten i 1976 har vi bygd flere tusen hus, hytter og garasjer over hele landet. Vi har tatt vare på de beste løsningene og gjort dem til utgangspunkt for våre mange modeller.

Nye modeller lanseres hvert år- men kjernen i våre produkter ligger fast; disse boligene er tuftet på det beste i norsk håndverkertradisjon. Idéhus er ikke bare trivelige boliger. De er også praktiske, energiøkonomiske og tilpasningsdyktige.

I Idéhus er lokal tilhørighet og kunnskap viktig. Vi tror nærhet til kunden gir økt trygghet, og økt kunnskap om lokale klimatiske forhold og håndverktradisjoner.

I tillegg til at vi bygger hus, hytter og garasjer inkluderer også vår virksomhet påbygg, tilbygg, rehabilitering, ungdomsboliger samt små og store bolig- og hytteområder.

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.